TOKÁŇ NA VÍNĚ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ HOVĚZÍ / 




INGREDIENCE: 600g zadního hovězího masa, 6-7 lžic oleje, sůl, mletý pepř, 2 cibule, voda, 250 ml červeného vína, 1 petržel, 1 lžíce másla, 1 lžíce hladké mouky.

POSTUP PŘÍPRAVY: Hovězí maso nakrájíme na hranolky a na rozehřátém oleji osmahneme, osolíme a opepříme; potom přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme dosvětležluta, zalijeme horkou vodou a části červeného vína a dusíme. Během dušení podléváme maso podle potřeby vodou a i5erveným vínem. Nakonec uvaříme ve slané vodě petržel, scedíme, pokrájíme na plátky, osmahneme na másle a přidáme do hotového pokrmu. Když je maso téměř měkké, vmícháme hladkou mouku a povaříme. K pokrmu můžeme podat špagety.



TOKÁŇ NA VÍNĚ. TOKÁŇ NA VÍNĚ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1358 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz